samedi 27 février 2016

Niet bekend Vreemde storingen?

Hallo,

Vanmiddag, op enkele kilometers van onze vakantiebestemmming ging plotseling het controlelampje van het remsysteem op het dashboard van onze Ford Focus (type DA3, variant QQDB1S, uitvoering 5ABAMS) uit bouwjaar 2009 branden. De handrem was uiteraard niet ingeschakeld. Daarnaast ging het vorst controlelampje rood branden, terwijl de temperatuur rond de +8 graden was en de buitentemperatuur werd ook plots niet meer weergegeven.
Direct zijn we langs de weg gestopt om te kijken wat er aan de hand was. Contact uit-aangezet, opnieuw gestart, maar controlelampje van het remsysteem blijft branden. Daarnaast brandt naast bovenstaande sinds dat moment ook het motor controlelampje oranje.
Reis weer vervolgd om garage in de buurt op te zoeken, maar helaas zaterdagmiddag gesloten. Omdat we slechts enkele kilometers van de eindbestemming verder gereden.
Concreet werkt nu het volgende niet: centrale deurvergrendeling (via sleutel), alleen de bestuurdersportier kan nog op slot. Richtingaanwijzers en temperatuurmeting op dashboard werken niet. Van verminderd motorvermogen is geen sprake, niets van te merken.
Hopelijk kunnen jullie me helpen 't probleem op te lossen. Iemand een idee? Bedankt.

Mvg,
Robert


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire