jeudi 27 août 2015

Ik zal me even voorstellen

Hallo allen,

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Koen (28) en woon met mijn vriendin en 2 kids in Helvoirt. We rijden momenteel een Focus 1 2004 1.6 Trend automaat (ja ik weet het, een beetje een ongebruikelijke combinatie). Deze auto heb ik over gehouden aan het overlijden van mijn opa. Echter is dit niet mijn eerste Ford (Mondeo 2.0TDCI Ghia 130pk 2002 en een 1.8 Trend 2004, Escort 1.6 CLX (laatste model), Fiesta 1.25 (2012) en een Mondeo 2.0TDCI Ghia 140pk 5drs (2010) (over genomen van mijn vader, die wilde een station). Niets overdreven (al waren die beide Mondeo Ghia's wel heerlijk) maar ik ben dus wel een tevreden en daardoor trouwe merkrijder.

Ik heb momenteel even geen wilde plannen, in elk geval niet met deze Focus. Misschien dat ik kijk of het vermogen en koppel iets wat hoger kan krijgen maar hier gaan geen grote bedragen in zitten en dus verwacht ik er niet al te veel van qua verbetering in prestatiecijfers maar ga vooral voor een aangenamer (lees feller en directer) motorgedrag.

In de nabije toekomst moet er of een tweede (sportievere) Focus of een Mondeo bij komen, afhankelijk van wat de markt tegen die tijd te bieden heeft. Dus ik ben hier vooral om van ervaringen te leren, mee te lezen en het uiteraard over dit leuke merk te hebben.

m.v.g.

Koen


Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire